STEVEN SODERBERGH’İN YENİ DİZİSİ İÇİN TELEFONUNUZUN ŞARJINI DOLDURUN

STEVEN SODERBERGH’İN YENİ DİZİSİ İÇİN TELEFONUNUZUN ŞARJINI DOLDURUN


Mosaic


Yönetmenlikten elini ayağını çeken, artık çoğunlukla yapımcı koltuğunda gördüğümüz Steven Soderbergh’in sır gibi saklanan projesinden hem detaylar hem de yeni fragman geldi.

yyy

2013 yılında artık sinemadan eskisi gibi tat alamadığını ve bir süre uzak duracağını söyleyen Steven Soderbergh, bu ayrılığa çok uzun süre dayanamamış ve Channing TatumAdam Driver ve Daniel Craig’li Logan Lucky’yi çekmişti. Bu filmden sonra hemen televizyona zıplayan Soderbergh, yeni projesini sır gibi saklıyordu. Standart bir anlatım tekniği olmayacağı konuşulan ama nasıl olacağı paylaşılmayan Mosaic isimli yeni projeden yeni bir fragman geldi.

Steven Soderbergh ve HBO işbirliğiyle hayata geçirilen Mosaic isimli mini dizi, hikaye olarak klasik bir cinayet/polisiye vakayı anlatıyor. Ama dizinin alametifarikası bu iki ismin bir araya gelmesi değil, izleyicilerin dizinin hikayesinde seçme şansı sunulan karakterlerden birinin bakış açısından izlemeye izin verilmesi. Tabi bunu yapmak için App Store’a gidip dizinin uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

ıııı

Macerayı kendin seç tarzı değil daha çok bir sonraki sahneyi istediğin bakış açısından izlemene izin veren bir sistemle sunacak dizinin başrollerinde Garrett Hedlund, Sharon Stone ve James Ransone yer alıyor. Dizinin senaryosu ise Man In Black, Now You See Me ve Bill & Ted’s Bogus filmlerinin arkasındaki isim Ed Solomon‘a ait.