SUITS’İN YENİ SEZONUNDA İKİ ANA KARAKTER YER ALMAYACAK

SUITS’İN YENİ SEZONUNDA İKİ ANA KARAKTER YER ALMAYACAK


Haydaaa... Hocam?


2011 yılında hayatımıza giren Suits o sıralar “Ay bırakacağım ben bu okulu!” diyenler için epey kötü bir örnek olmuştu. Yetenekli Harvey Specter ile ondan daha yetenekli -lakin toy- Mike Ross‘un avukatlığa dair yaptıklarını izleyince, “Bizimkiler Hukuk yaz demişti, keşke Su Ürünleri’ne gitmeseydim.” diye isyan eden birçok gencimiz oldu. Olsun, zaten dizi de yeni sezon yaklaşırken ne yapacağını şaşırmış durumda.

Yedinci sezonun son bölümlerini önümüzdeki yılın başında yayınlamaya hazırlanan Suits’in sekizinci sezonunda ise çok sevdiğimiz iki isim yer almayacak; üstelik öyle “Amaan, olsa da olur, olmasa da olur!” diyeceğimiz isimler değil. Mike Ross‘u canlandıran Patrick J. Adams ve onun flörtü Rachel Zane‘i canlandıran Meghan Markle‘ın yeni sezonda yer almayacağı konuşuluyor.

Ana karakterin ilk sezonda ölmesine Game of Thrones’la alıştığımız için, başka bir ana karakterin sekizinci sezonda diziden çıkması bizi şaşırtmıyor ama olsun. Adama biraz daha para verin de bir sezon sonra diziyi sonlandırın bari.