YILIN EN İYİ ALBÜM KAPAĞI ADAYLARI BELLİ OLDU

YILIN EN İYİ ALBÜM KAPAĞI ADAYLARI BELLİ OLDU


Gözlerimiz bayram etsin


Yılın sonuna doğru yaklaştığımızı sadece soğuyan havalardan değil, her gün bir yenisi çıkan yılın en’leri listelerinin gelmesiyle anlıyoruz. Bu listelerden en sevdiklerimizden biri de bütün yıl dinlemeye doyamadığımız albümlerin kapaklarının sıralandığı bu liste.

Bazen sadece dinleyerek değil kapağına bakarak bile kendimizden geçtiğimiz albüm kapaklarından 2017’nin en iyilerini seçme şansı şimdi bizde. 50 farklı sanatçının albümünün kapağının yer aldığı liste, müzik endüstrisinden isimler ve geçmiş kazananlar tarafından bir araya getirildi. Albüm kapaklarını tasarımla birleştirip dekoratif formatta yayınlayan Art Vinyl tarafından her sene hazırlanan liste de kimler yok kimler.

Father John Misty’nin Pure Comedy’si, Beck’in birden çok renge bürünebilen Colors albümü, bu senenin başarılı albümlerinden birine imza atan Londra’lı genç grup Pumarosa’nın The Witch’i, Lorde’un Melodrama’sı ve daha önce Björk ve FKA Twigs‘le çalışan Jesse Kanda’nın Arca için tasarladığı albüm kapağı da yer alıyor.

Daha bir çok başarılı tasarımın yer aldığı ve kazananın 9 Ocak’ta açıklanacağı listeye göz atıp siz de en sevdiğiniz üç tanesini seçmek için doğru buraya.