BRYAN SINGER FREDDIE MERCURY FİLMİNDEN KOVULDU

BRYAN SINGER FREDDIE MERCURY FİLMİNDEN KOVULDU


Acı son


Basına yansıdığı kadarıyla yaklaşık 1 haftadır yaşanan kriz, yönetmen Bryan Singer’ın Freddie Mercury filminden kovulmasıyla sonuçlandı.

Singer’ın setteki birçok kişiyle tartıştığı, hatta Freddie Mercury’yi canlandıran Rami Malek’le bir şeyler fırlatmalı kavgaya tutuştuğu iddia edildi. Malek’in, Bryan Singer’ın sete gelmediğini ve güvenilmez biri olduğunu stüdyo yetkililerine ilettiği söylendi. Queen menajeri Jim Beach’i canlandıran Tom Hollander’ın yaşananlar dolayısıyla filmden ayrılması ve ardından geri dönmeye ikna edilmesi de cabasıydı…

rami-malek-mercury-live-aid-video-film-biopic

Bryan Singer’ın Şükran Günü tatilinden dönmemesi ise stüdyonun sabrını taşıran son damla oldu. Singer’ın yokluğunda filmin yönetmenliğini bir süreliğine görüntü yönetmeni Thomas Newton Sigel üstlendi. Ancak geçtiğimiz cuma günü filmin çekimlerinin tamamen durdurulduğu açıklandı. Bryan Singer cephesi ise, durumun bir sağlık sorunundan kaynaklandığını açıkladı, ardından da durumu yoğun stresten dolayı yaşanan travmaya bağladı.

Britain X-Men: Apocalypse Screening, London, United Kingdom

Bugün ise son nokta konuldu. Bryan Singer, daha evvelden 25 Aralık 2018’de vizyona gireceği açıklanan Freddie Mercury filminden kovuldu.

Filmin geleceği merak konusu… Bakalım Singer’ın yerine yönetenlik koltuğuna kim oturacak ve bu durum filmi ne kadar etkileyecek?