MAMA’DA SÜPER ÜÇLÜ İLE THE MAGIC MOVEMENT

MAMA’DA SÜPER ÜÇLÜ İLE THE MAGIC MOVEMENT


Auntie Flo, Noema, Kaan Düzarat


İstanbul gece hayatının az zamanda çok işler başaran mekanı MAMA, bu hafta sonu bizleri The Magic Movement’a davet ediyor.

25158414_1453035141479894_5260414100144857062_n

Yeni açılmasına rağmen eş dost arasında kulaktan kulağa yayılıp şimdiden kapısında kuyruk olduğumuz Mısır Apartmanı’nın terasındaki MAMA, bu hafta sonu The Magic Movement serisiyle rotamızı kendisine çevirtmeyi başarıyor. Müzik, dekorasyon ve performansın bir araya geldiği MAMA’nın şampiyonlar ligi finalini aratmayacak DJ kabini ise “Neden MAMA?” sorusunun cevabını veriyor.

Yerli sahneyi temsilen medarı iftiharımız Kaan Düzarat‘ın ortamı ısıtacağı gecenin assolist koltuğunda Noema ve Auntie Flo oturacak. Berlin gece hayatının önemli duraklarından Renate’nin resident DJ’liğini yapan Noema, disco and psychedelic house ağırlıklı setleriye groove’un önemini bizlere hatırlatmaya geliyor. Cumartesi gecesinin bir diğer önemli ismi Auntie Flo ise Noema’dan aldığı bayrağı bir adım ileri taşıyarak Afro-futirst akımın neden en önemli simlerinden biri olduğunun altını çizecek.

Erken dönem biletleri tükenen Cumartesi gecesinde yerinizi ayırtmak için acele edin. Biletler nerede derseniz onun cevabı da burada.