RICK AND MORTY’NİN THE VINDICATORS’I KENDİ ÇİZGİ ROMANINA KAVUŞUYOR

RICK AND MORTY’NİN THE VINDICATORS’I KENDİ ÇİZGİ ROMANINA KAVUŞUYOR


Koleksiyonluk çizgi romanlarda bugün


Rick and Morty evreninin çapsız Guardians of the Galaxy versiyonuna denk düşen The Vindicators, kendi çizgi romanına kavuşuyor.

S3e4_supernova_attack

Her sezon çıtayı daha da yukarı çeken Rick and Morty, kendi evrenini genişletip sevdiğimiz yan karakterlerin hikayelerine ağırlık vermeye devam ediyor. İlk olarak Mr.Poopybutthole ve ailesinin duygusal hikayesini bizlerle paylaşan Adult Swim, boş vakitlerinde yapacak hiçbir şeyleri olmadığı için süper kahramana dönüşen The Vindicators elemanlarına bir çizgi roman hazırlıyor. Joseph Torres’in kaleme alacağı çizgi romanda karakterlere C.J. Cannon ve Nick Filardi hayat verecek.

Oni Press’in yardımıyla kendi çizgi romanına kavuşacak süper kahraman çetesinin maceralarıyla ilgili henüz çok detay yok. Ama ilk gelen bilgiler, Pickle Rick’in sihirli hayali kuzusu Tinkles ve Lawnmower Dog’un kabusu iblis Scary Terry’nin de bu maceraların bir parçası olacağı. Bu karakterlerin isminin geçmesi bile The Vindicators’ın maceralarının başka boyutlara taşınabileceği anlamına gelebilir.