ÇIKAN OYUNCU REESE WITHERSPOON, GİREN OYUNCU NATALIE PORTMAN

ÇIKAN OYUNCU REESE WITHERSPOON, GİREN OYUNCU NATALIE PORTMAN


Pale Blue Dot'ta oyuncu değişikliği


Altın Küre ödül töreni sırasında yaptığı sunumla sinema dünyasının gündemine oturan Natalie Portman’nın yeni projesi belli oldu.

Aslında yılın en çok ses getiren yapımlarından biri olan Big Little Lies’da başrolde olan Reese Witherspoon’un başrolünde yer aldığı, ancak dizinin yakaladığı büyük başarıdan sonra kesinleşen ikinci sezon dolayısıyla ayrılmasıyla boşalan Pale Blue Dot koltuğunun yeni sahibi Natalie Portman oldu.

Fargo ve Legion gibi dizilerin yaratıcısı Noah Hawley‘nin yönetmenlik koltuğunda oturacağı Pale Blue Dot, gerçek bir hikayeyi konu alıyor. Film, NASA’da görevli astronot Lisa Nowak’ın 2007’de gerçekleştirdiği bir uzay görevinde partneriyle ilişki yaşamasını, uzayda uzun süre kalmasından dolayı gerçeklik duygusunu yavaş yavaş kaybetmesini ve görevin bitişinden sonra sevgilisinin kendisini bir iş arkadaşıyla aldatmasıyla yaşadıklarını ve kalkıştığı aksiyon dolu adam kaçırma girişimini anlatacak.

4j3ktkpTURBXy8zNDU3N2E4MTc4MmEyMzJlMDAwNmNhNGIwYzUyOGEwMC5qcGeSlQMATs0UQM0LZJMFzQMgzQHC

Çekimlerine bu yıl başlanacak proje için Portman’a rol arkadaşı arayışı içinde olan Fox, bakalım bu film için kimleri uygun görecek. Projeden daha detaylı haberler gelene kadar Natalie Portman’ın 23 Şubat’ta vizyona girecek son filmi Annihilation’ın fragmanına göz atalım.