ESKİ THE SMITHS ÜYELERİ KONSER İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

ESKİ THE SMITHS ÜYELERİ KONSER İÇİN BİR ARAYA GELİYOR


Classically Smiths


Eski The Smiths üyeleri Mike Joyce, Andy Rourke ve Craig Gannon, Classically Smiths isimli bir konser serisi için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

The Smiths

Manchester Camerata Orchestra’nın daha önce Hacienda ile yaptığı Hacienda Classical serisinden sonra, bu sefer de Classically Smiths isimli bir gösteri hazırlıyor. Aslında bir klasik müzik orkestrası olan Camerata Orchestra, misafir ettiği gruplar ve sanatçılarla onların klasik şarkılarını kendi versiyonlarına uyarlıyor. Kendilerinde bu sefer hedef olarak The Smiths’i seçen Camerata Orchestra’nın Birleşik Krallık turnesine çıkmadan önce Londra, Manchester ve Edinburgh şovlarında ise gruba çok özel isimler eşlik edecek.

Artık hepsi yaşını başını almış ama müzikten de kopmayan eski The Smiths üyeleri Mike Joyce, Andy Rourke ve Craig Gannon; Camerata Orchestra’nın Londra, Manchester ve Edinburgh konserlerinde gruba katılacak. Projeyle ilgili olarak davulcu Mike Joyce “Andy ve Craig ile tekrar çalmak büyük heyecan veriyor. Ama bu konserler dev bir orkestra ile gerçekleştirecek olmak bunu bir başka seviyeye taşıyor.” açıklamasını yaptı

Klasik The Smiths şarkılarının dışında daha önce albümlerde veya konserlerde çalınmamış şarkılara da yer vereceklerini açıklayan Andy Rourke ve arkadaşları olası bir The Smiths birleşmesi için ilk adımı atmış olabilir mi? He, ne dersin Morrissey? Ne dersin Johnny Marr?