FANTASTIC BEASTS 2’DEN YENİ GÖRSELLER

FANTASTIC BEASTS 2’DEN YENİ GÖRSELLER


Newt ve Tina iş başında


Çekimleri 2017’nin Aralık ayının sonunda biten yeni Fantastic Beasts filminden fragman beklerken iki adet yeni görsel geldi.

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-2-crimes-of-grindelwald-eddie-redmayne-katherine-waterson-600x400

Harry Potter serisinin en sevilen filmlerinin arkasındaki isim olan David Yates’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu film, Jude Law’un Albus Dumbledore’un gençliğini canlandıracak olmasıyla epey heyecanlandırmış, Johnny Depp’in kadrodan çıkartılmamasıyla da hakkında uzun süre konuşulmuştu.

İlk filmin sonunda yakalanan Grindelwald’ın kapatıldığı hapisaneden kaçmasını ve Albus Dumbledore’un eski öğrencisi Newt Scamander’ı kendisine yardım için çağırmasını konu alacak ikinci filmden bugün iki adet yeni görsel paylaşıldı. İlk görselde filmin iki baş karakteri olan Newt Scamander ve Tina Goldstein’ı birlikte görürken, ikinci görselde ise yine kahramanımız Newt Scamander’ı elinde Paris’ten gelmiş bir kartı tutarken görüyoruz.

16 Kasım’da vizyona girecek Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘da Newt, ilk filmde olduğu gibi bir kez daha uzak diyarlara yolculuğa çıkıyor gibi gözüküyor. Şimdilik beklemedeyiz…

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-2-crimes-of-grindelwald-eddie-redmayne-400x600