KIRIM KİLİSESİ KONSERLERİ’NİN ŞUBAT AYI MİSAFİRLERİ BELLİ OLDU

KIRIM KİLİSESİ KONSERLERİ’NİN ŞUBAT AYI MİSAFİRLERİ BELLİ OLDU


Bugge Wesseltoft, Görkem Şen, Erçin Kaya


Artık her ay en az bir kere yolumuzun hayırlı bir iş için düştüğü Kırım Kilisesi Konserleri’nin bu Şubat ayı misafiri belli oldu.

Geçen sene Analog Kültür küratörlüğünde Gigi Masin, Etienne Jaumet ve Gökçen Kaynatan gibi isimleri ağırlayan Kırım Kilisesi, 2018’in ikinci konserinde “yerli sahneden sanatçılar ve evrensel ses ustalarını” ağırlamaya devam ediyor. 11 Şubat Pazar günü gerçekleşecek etkinliği baş misafiri ise ülkemizde daha önce de ağırladığımız; Nils Peter Molvaer, Eric Trufaz, İlhan Erşahin, Laurent Garnier, Nils Landgren ve Dhafer Youssef gibi isimlerle çalışmış tuşlu çalgıların usta isimlerinden Norveçli sanatçı Bugge Wesseltoft. 

Wesseltoft’tan önce ambient setiyle günün açılışını yapacak Kaan Düzarat’tan sonra Yaybahar isimli enstrümanın mucidi Görkem Şen ve piyanosuyla Erçin Kaya ona eşlik edecek.

Dinlerken oturduğunuz yere mıhlanıp kendinizi müziğin akışına bırakacağınız konserin ilk dönem avantajlı biletlerini bu adreste bulabilir, etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için ise buraya göz atabilirsiniz.