12 MART’TA NETFLIX’TE İZLEYECEĞİMİZ ANNIHILATION VE FRAGMANI

12 MART’TA NETFLIX’TE İZLEYECEĞİMİZ ANNIHILATION VE FRAGMANI


Alex Garland yönetir, Natalie Portman & Oscar Isaac oynar


Sabah dizi projesi Devs’ten detayları duyurduğumuz Alex Garland’ın son filmi Annihilation’dan yeni fragman geldi.

annihilation-poster

Hem senarist hem de yönetmen olarak son yılların yükselen değerlerinden Alex Garland’ın neredeyse bütün eleştirmenlerden tam puanla çıkan son filmi Annihilation, yurtdışında yarın vizyona giriyor. Vizyon tarihinden iki hafta sonra da Netflix üzerinden izlemeye açılarak değişik bir pazarlama taktiği izleyecek filmden yeni fragman ve poster paylaşıldı.

Filmin İngiltere’de vizyonda kısa süre kalıp direkt Netflix üzerinden yayınlanması konusunda hayal kırıklığı yaşadığını belirten Garland, “Filmi elbette sinemada gösterilmesi için yaptık. Netflix’in büyük avantajı, insanları filmin vizyonda ne kadar izlenip izlenmediğiyle ilgili iç karartıcı sıkıntılardan kurtarıyor olması. Film sadece iki hafta vizyonda kalacak. Bunun hem artı hem de eksi yönleri var. Ama beyaz perdeyi düşünerek yaptığımız filmin bu kadar az süre sinemalarda gösterilecek olması beni biraz üzdü.” yorumunu yaptı.

ABD’nin kıyı bölgelerinin birinde kocasının bir görevde kaybolduğu, mutasyona uğramış  gizemli bir karantina bölgesi olan “The Shimmer”a giren bir bilim insanını canlandıran Natalie Portman dışında Oscar Isaac, Jennifer Jason LeighTessa ThompsonGina Rodriguez ve Tuva Novotny’nin kadrosunda yer aldığı Annihilation, yarın dünya çapında vizyona girecek.