ANSEL ELGORT VE JAKE GYLLENHAAL FINEST KIND’TA BULUŞUYOR

ANSEL ELGORT VE JAKE GYLLENHAAL FINEST KIND’TA BULUŞUYOR


LA Confidential'in senaristinden


LA Confidential, A Knight’s Tale, Man on Fire ve 42 gibi filmlerin arkasındaki Brian Helgeland’ın yeni projesinden ilk isimler gelmeye başladı.

jake-gyllenhaal-ansel-elgort-zendaya

Daha yeni henüz ismi belli olmayan bir Game of Thrones spin-off’unun senaryosunu üstleneceğini açıklayan Brian Helgeland, bu sefer yönetmenlik koltuğunda oturacağı Finest Kind’ta birlikte çalışacağı oyuncuları bir bir dizmeye başladı.

Suç filmlerinin başarılı isimlerinden olan Helgeland’ın yine bir suç/aksiyon filmi olacak Finest Kind’ta bu yıl Paul Dano’nun ilk filmi Wildlife, Jacques Audiard’ın ilk İngilizce filmi The Sisters Brothers, Luca Guadagnino’nun Benedict Cumberbatch ve Michelle Williams’lı filmi Let It Fall Back gibi yoğun bir programı bulunan Jake Gyllanhaal’u ve şu anda post prodüksiyonda olan Billionaire Boys Club’ın yanı sıra The Goldfinch isimli kitabın sinema uyarlamasında yer alacak Ansel Elgort’u birlikte izleyeceğiz.

Çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklanmayan filmde bu ikiliye, en son müzikal film The Greatest Showman‘de izlediğimiz genç aktris Zendaya eşlik edecek. Boston’da geçecek film iki kardeşin tehlikeli bir örgütle anlaşma yapmalarından sonra başlarının belaya girmesini konu alacak Finest Kind’da Gyllenhaal aynı zamanda yapımcı koltuğunda oturacak.