DANNY BOYLE VE BOND SERİSİ YAKIN TEMAS HALİNDE

DANNY BOYLE VE BOND SERİSİ YAKIN TEMAS HALİNDE


Heyecanlandıran yakınlaşma


Son zamanlarda karşımıza çıkan “Yeni Bond kim olacak?” ya da “Yeni Bond filminin yönetmeni kim olacak?” sorularından farklı olarak, bu sefer filmin yönetmen koltuğunda görmek isteyeceğimiz isimlerden biri, yapım şirketinin kancasına takılmış durumda.

936c0816c773068a92a46eddca3e4c9a

Vizyon tarihi olarak 2019 Kasım ayı belirlenen 25. Bond filmi, başrol için Daniel Craig’le zaten tekrar anlaşma sağlamıştı. Bond serisiyle ismi geçen yönetmenlerden Christopher Nolan’ın “Bond’da yokum” demesiyle boşa düşen yeni filmin yönetmenlik koltuğu için en çok konuşulan isim an itibariyle Danny Boyle gibi gözüküyor.

Trainspotting, Steve Jobs,  28 Days Later, Slumdog Millionaire ve 127 Hours gibi yapımların arkasında yer alan Danny Boyle, dünyanın en zengin ailelerinden olan Getty’lerin hikayesini anlatacağı dizisi Trust’ın ilk sezonunu bitirmiş durumda ve yakın zamanda başka bir projesi yok gibi gözüküyor.

Bond serisinin yapımcıları, sinemanın bu kült aksiyon serisine yakışır yönetmen adayları arasına bir yenisini eklemiş gibi gözüküyor. Umarız sinemanın iki büyük markasını aynı projede görme şansını yakalarız.