DANNY BOYLE’UN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ TRUST’TAN YENİ FRAGMAN

DANNY BOYLE’UN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ TRUST’TAN YENİ FRAGMAN


25 Mart'ta ekran başındayız


25 Mart’ta FX’te yayınlanmaya başlayacak, Danny Boyle’un ABD tarihinin en ünlü fidye dramlarından birini anlatacağı Trust‘tan yeni fragman geldi.

DTHF4KiXcAAFMyt

Ridley Scott’ın Kevin Spacey Christopher Plummer değişikliği yaparak anlattığı All the Money in the World’le ayrı bir hikayeyle bize sunduğu Getty ailesinin Danny Boyle ile başka bir koldan ama aynı ailenin hikayesini konu edinen Trust’tan yeni haberler var.

1973’te ABD’nin gelmiş geçmiş en zengin iş adamlarından John Paul Getty’nin torunu üçüncü nesil John Paul Getty’nin İtalya’da kaçırılması, kulağının kesilmesi ve onca paranın içinde lafı edilmeyecek bir miktar fidyenin ödenmemesi etrafında gelişen hikaye, uzun soluklu bir aile dramını anlatıyor. Hırs, entrika ve heyecanın hiç inmeye niyeti olmayan dizinin her sezonu ayrı bir 10 yılı anlatacak 50 yıllık malzemesiyle 5 yıl devam etmesi planlanıyor.

Hilary Swank, Brendan Fraser, Donald Sutherland, Anna Chancellor, Harris Dickinson ve Michael Esper gibi dolu dolu kadrosuyla Trust, 25 Mart’ta FX’te yayınlanmaya başlayacak.