EN SEVİMLİ SÜPER KAHRAMAN AİLE THE INCREDIBLES’DAN YENİ FRAGMAN

EN SEVİMLİ SÜPER KAHRAMAN AİLE THE INCREDIBLES’DAN YENİ FRAGMAN


15 Haziran'da sinemalarda


2004 yılında ilk filmiyle gönlümüze taht kuran ve “Acaba devamı gelir mi? diyerek sinema salonlarından çıktığımız The Incredibles, geçtiğimiz aylarda ilk fragmanını yayınlamıştı. Bunca yıllık sürede neler yaptıklarını merak ettiğimiz karakterlerimizin hikayesine bir kez daha ortak olduğumuz ikinici bir fragman da dün akşam yayınlandı.

w

14 yıl aradan sonra hayata geçen Disney & Pixar projesinde gördüğümüz kadarıyla hiçbir şey değişmemiş. Süper kahramanlığa ara veren aile, kapılarını çalan ve onlardan yardım isteyen şehir halkına yardım etmek için bir kez daha görev başına dönüyor. Ama adece Elastigirl’ün yardımına gelmesini isteyen halk yüzünden süper kahramanlığı çok özleyen Mr. Incredible’ın biraz daha evde oturup çocuklara bakıcılık yapmasına sebep oluyor. Tabi bu hep böyle devam eder mi onu pek sanmıyoruz.

Craig T. NelsonHolly HunterSarah VowellHuck MilnerSamuel L. JacksonBob OdenkirkCatherine KeenerJonathan BanksSophia Bush ve Isabella Rossellini gibi zengin seslendirme kadrosuna sahip film 15 Haziran’da vizyonda. Yeni fragman da hemen aşağıda.