EX MACHINA’NIN YÖNETMENİ ALEX GARLAND’IN DİZİSİNDEN DETAYLAR

EX MACHINA’NIN YÖNETMENİ ALEX GARLAND’IN DİZİSİNDEN DETAYLAR


Devs


Danny Boyle’un yönetmenliğini yaptığı Sunshine ve 28 Days Later’ın yazarı, hakkının altında ilgi gören Dredd’in senaryosunun arkasındaki isim ve yine Boyle filmi The Beach’in kitap yazarı olan, son olarak Ex Machina ile beyaz perdeye gelen Alex Garland, dizi projesiyle ilgili detayları paylaştı.

screen-shot-2018-02-09-at-11-57-46-am

Natalie Portman’ın başrolünde olduğu ve övgü dolu yorumlarla dikkatleri üzerine toplayan Annihilation’la karşımıza çıkmaya hazırlanan Garland’ın, fırsattan istifade araya sıkıştırdığı bilim kurgu dizisi Devs’in hikayesi belli oldu. Bu sene içerisinde, en azından bir iki bölüm izlemeyi umduğumuz Devs için “Daha önce çalıştığım Ex Machina ve Never Let Me Go gibi projelere benzer bir hikaye anlatmaya çalıştım. Çünkü iki proje de dünyamız hakkında bir şeyler anlatmaya çalışıyor.” yorumunu yaptı.

Esasen San Francisco’da geçen bir tür teknoloji hikayesini anlatacak dizi, çok büyük veri ve işlem gücünün bir araya getirildiğinde neler olabileceğini anlatacak. Sekiz bölümden oluşacak dizi FX’te yayınlanacak ama henüz yayın tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili bir detay paylaşılmadı.