GAME OF THRONES’UN YARATICILARI STAR WARS EVRENİNE GİRİYOR

GAME OF THRONES’UN YARATICILARI STAR WARS EVRENİNE GİRİYOR


Bu dizi için de çok beklemeyelim?


2018’de gelir mi diye düşünürken kapı gibi “Hayır 2019’u bekleyin!” cevabını aldığımız Game of Thrones’un arkasındaki isimler olan David Benioff ve DB Weiss, Star Wars evreninde kendi hikayelerini anlatmaya geliyor.

,I8tYhL9CmE6Tv0d0-M6drA

Önümüzdeki yıl henüz ismi belli olmayan bir filmle yeni üçlemenin son halkasını izleyeceğimiz Star Wars evreni, diğer karakterlerin filmleri ve yan hikayelerle genişleyip duruyor. Belki de bu genişlemelerde şu ana kadar en heyecan vericisi ise dün akşam belli oldu. Son yılların en popüler ve heyecan yaratan dizisi Game of Thrones’un senarist ve yapımcılığını üstlenen David Benioff ve DB Weiss, Lucas Film’le anlaşarak bu evrenin içine dahil oluyor.

Yakın zamanda Rian Johnson’ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı Skywalker destanından ayrı olarak yeni bir Star Wars dizisi yapacaklarını duyuran ikili, bu proje hakkında net bir tarih ya da bilgi vermedi. Yaptıkları açıklamada çocukluktan beri büyük hayranı oldukları Star Wars evreninin parçası olmaktan çok mutlu olduklarını belirten ikilinin bu projesi HBO’da mı yayınlanacak yoksa başka bir kanalda mı henüz belli değil.

Game of Thrones kitaplarının yazarı George R.R Martin’in yazdığı bu romanlar çoktan fantastik edebiyatın önemli kitaplarından biri haline geldi. Ama dizinin yakaladığı başarıda çok büyük payı olan karmaşık karakterleri irdeleme ve olayların derinliğini işleme konusundaki başarısının bu seriyi başka bir boyuta taşıyacağından hiç şüphemiz yok.