INDIECITY ALTINCI KEZ ŞEHRE GELİYOR

INDIECITY ALTINCI KEZ ŞEHRE GELİYOR


9-10-11 Mart'ta Salon, Mama ve Minimüzikhol'de


Ülkemiz müzik sahnesinin bir elin parmaklarını geçmeyecek bağımsız plak şirketlerinden biri olan Partapart, her seferinde koşa koşa gittiğimiz ve bir daha gideceğimiz IndieCity, serisinin altıncısıyla şehre geri dönüyor!

DWFdN2MWsAEdEk_

Ülkede bağımsız ve iyi müzik adına ümitlerimizi her zaman yüksek tutan plak şirketi Partapart, bu sefer çıtayı biraz daha yukarı çıkartıp 9, 10, 11 Mart’ta şehre yayılıyor. Peki bu sene IndieCity’de kimler var?

Aïsha Devi mahlası altında o kulüp benim bu kulüp senin döktüren, DJ kabininde döktürmesinin dışında da The Miracle of Tekir ve C’était un géant aux yeux bruns filmlerinin de soundtrack’ini üstlenen Kate Wax ile bu sene ilk albümlerini yayınlayan Paris’li dans müziği ikilisi Vox Low’u izleyeceğiz.

Yetti mi? Yetmez...

Kendisini müzisyenden çok Experience Designer olarak tanımlayan Pachanga Boys’un yarısı Rebolledo, klasik ve caz müzik odaklı hayatından bir anda direksiyonu başka bir yere kıran Hubert Kirchner de line-up’ta yer alıyor.

Bu kadar ismin üstüne bir de yerli sahnenin cayır cayır isimlerini de bir araya getiren IndieCity; Kid Fourteen, İskeletor, R.A.N., Tufan Demir, Men With a Plan, Mind Shifter, Forlorn Hope, Affet Robot ve FFRW’yi de yanına alarak 9-10-11 Mart’ta Salon, Mama ve Minimüzikhol’de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.