J DILLA VE MICHAEL JACKSON’I AYNI ALBÜMDE BULUŞTURAN PROJE

J DILLA VE MICHAEL JACKSON’I AYNI ALBÜMDE BULUŞTURAN PROJE


Share My Bed


2006 yılında hayatını kaybeden rap dünyasının ikon isimlerinden J Dilla ve ondan üç sene sonra aramızdan ayrılan “King of the Pop” Michael Jackson, aynı projede buluştu.

JRocc-Share-My-Bed-1518713096-640x640

80’lerden beri DJ’lik ve prodüktörlük kariyerine devam eden J-Rocc’ın maharetli ellerinden çıkan bu proje, müzik dünyasının artık aramızda olmayan iki önemli ismini bir araya getirdi.

J Dilla’nın beat’leri ve Michael Jackson’ın vokallerinin bir araya gelip bambaşka şarkılar oluşturduğu Share My Bad isimli albüm için, “Dilla her zaman bu isimde bir albüm yapmak istiyordu. Hem beat’lerini yazıp hem de hem de üstüne şarkı söylemek istediği albümün kapağı ise Dilla’nın Michael Jackson’ın Thriller albüm kapağını canlandırdığı bir tasarıma sahip olacaktı.” açıklamasını yapan J-Rocc’ın, müzik dünyasının iki önemli ismine saygılarını sunduğu projeyi eminiz siz de seveceksiniz.

Projenin hala bitmediğini ve güncellenmeye devam edeceğini hatırlatalım. İsterseniz albümü gönlünüzden ne koparsa bu adres üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.