SOLO: A STAR WARS STORY’DEN İLK FRAGMAN GELDİ

SOLO: A STAR WARS STORY’DEN İLK FRAGMAN GELDİ


Haftaya ışık hızında başlayın


Akıbeti yılan hikayesine dönen, çekimleri ve post prodüksiyonu devam ederken bile hiç vizyona girebilecekmiş gibi gelmeyen Han Solo spin-off’u Solo: A Star Wars Story’den ilk fragman geldi.

Dün gece tüm dünyada yayınlanan Super Bowl finalinde gerçekleşen fragman yağmurunda izleme şansı yakaladığımız Star Wars evreninin sevdiğimiz karakterlerinden Han Solo’nun spin-off filminden ilk görüntüler sonunda görücüye çıktı. İlk olarak Phil Lord ve Chris Miller ikilisinin yönetmenlik koltuğuna oturduğu film, daha sonra çıkan anlaşmazlıklar sonucu ikilinin kovulmasıyla büyük bir darbe yemişti. Filmin kadrosunda yer alan Paul Bettany ise yönetmenlik koltuğunu devralan Ron Howard’ın, Phil Lord ve Chris Miller’ın çektiği kısımları bile neredeyse baştan çektiğini söylemişti.

İyi mi kötü henüz bir fikir sahibi olamadığımız ama Star Wars evreninden yeni bir şeyler görmenin bizleri heyecanlandırdığına emin olduğumuz, bütün bu olumsuzluklar ve değişikliklere rağmen çekimleri tamamlanan, kadrosunda Emilia Clarke, Donald Glover, Woody Harrelson ve Thandie Newton gibi oyuncuların yer aldığı Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs 2018‘de vizyona girecek.

İşte ilk official fragman olmasa da Solo: A Star Wars Story’den gördüğümüz ilk 45 saniye.