YENİ BOND FİLMİNİN SENARYOSU DANNY BOYLE VE JOHN HODGE’DAN MI?

YENİ BOND FİLMİNİN SENARYOSU DANNY BOYLE VE JOHN HODGE’DAN MI?


E yönetmen Danny Boyle demiştiniz


Daha geçen gün haberini verdiğimiz Danny Boyle ve Bond serisinin yakınlaşmasından sıcak haberler gelmeye devam ediyor.

maxresdefault

Daniel Craig’in bir kez daha ve belki de son defa Bond rolünü kabul etmesiyle şimdilik başrol oyuncusuyla ilgili sıkıntılar rafa kalkmış gözükse de filmin yönetmen koltuğu hala boş. İsmi geçenlerden Christopher Nolan’ın hayır cevabından sonra filmin yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson, rotayı Danny Boyle’a çevirmişti.

Danny Boyle tarafından yönetmenlik konusu için bir açıklama yapılmazken, gelen son bilgiler Boyle ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı senarist John Hodge’un, yeni Bond filmi için senaryo çalışmalarına başladığı yönünde. Shallow Grave, Trainspotting, A Life Less Ordinary, The Beach, Trance ve T2 Trainspotting filmlerinde birlikte çalışan ikili, senaryoyu bitirdikten sonra filmin yapımcılarına sunacak ve son karar için beklemeye başlayacaklar.

25. Bond filminin yönetmenlik koltuğu için bir diğer kuvvetli aday ise ‘71 ve şu anda White Boy Rick filmi üzerinde çalışan Yann Demange. Demange’la senarist olarak ise Bond evreninde The World Is Not EnoughDie Another DayCasino RoyaleQuantum Of SolaceSkyfall ve Spectre filmleri için kalem sallamış Neal Purvis ve Robert Wade çalışacağı konuşuluyor.

Anlayacağınız Bond cephesi bu ara cayır cayır. Yakın bir zamanda da Danny Boyle ve Robin’i John Hodge’u filmin kontrolünü tamamen eline almış bir şekilde karşımıza çıkarsa hiç şaşırmayız.