AVENGERS: INFINITY WAR’DAN YENİ HD GÖRSELLER

AVENGERS: INFINITY WAR’DAN YENİ HD GÖRSELLER


Yaprak dökümü de yolda


Süper kahraman dünyasının bir milyoncu gibi her kahramanı bir araya toplayan filmi Avengers: Infinity War’un, sevdiğimiz karakterlerin hepsinin bir arada yer alacağı son film olma ihtimali yüksek. Nedenine filmden yayınlanan yeni görseller eşliğinde gelelim.

avengers-infinity-war-image-2

27 Nisan’da vizyona girecek filmle, 2018 yılında Marvel Studios ile sözleşmesi bitecek Chris Hemsworth, Chris Evans, Samuel L. Jackson ve Robert Downey Jr. gibi aktörlerin canlandırdığı karakterler senaryo gereği ölebilir.

Marvel Studios CEO’su Kevin Feige’in üstü kapalı dile getirdiği bu habere göre Avengers: Infinity War’ı bir dönüm noktası olarak belirleyen Marvel, milyonlarca hayranı olan bu karakterlerin kaderinin bu karakterleri canlandıran oyuncuların elinde olduğunu paylaştı. Konuyla ilgili fikrini dile getiren Downey Jr. ise, “Kevin harika bir yönetici ve her şeyden önemlisi harika bir sorun çözücü. Bence Marvel evreninin sorunu sonsuzluk. İnsanlara sanki bu karakterler ve biz sonsuza kadar buradaymışız fikrini yerleştirdiler. On sene sonra evde otururken halan sıradaki filmin senaryosunu beklediğim bir gelecek istemiyorum.” yorumunu yaptı.

Çok da haksız sayılmayan Downey Jr.’ın ve bizzat Marvel tarafından gelen haberler gösteriyor ki, yakına Avengers’ta yaprak dökümü var.

avengers-infinity-war-thor-guardians-of-the-galaxy avengers-infinity-war-loki-tom-hiddleston avengers-infinity-war-spider-man avengers-infinity-war-shuri-black-panther avengers-infinity-war-war-machine-don-cheadle avengers-infinity-war-doctor-strange avengers-infinity-war-chadwick-boseman-black-panther