EZHEL VE KALBEN’İ HİÇBİR YERDE BU KADAR YAKINDAN İZLEYEMEZSİN

EZHEL VE KALBEN’İ HİÇBİR YERDE BU KADAR YAKINDAN İZLEYEMEZSİN


Koş!


Streaming’in yeşil devi Spotify, artık müzik dinlemek istediğimizde elimizin ilk uzandığı platform konumunda. Yıl sonu reklamları, neyi ne kadar dinlediğimizi gösteren uzantılarıyla gönlümüzü adım adım kazanmaya devam eden Spotify, akredite üniversitelerde eğitim gören tüm Premium Öğrenci kullanıcılarının başvurabileceği özel bir etkinlik serisiyle Boğaziçi Üniversitesi’ne geliyor.

720x360_Yuzde20_01

Standart Premium paketinin dışında, bir de Spotify Premium Öğrenci paketi açarak herkesi kucaklama konusunda iddiasını sürdüren Spotify; 12 Mart Pazartesi Kalben, 14 Mart Çarşamba günü de Ezhel’in konuk olacağı ve hiç bu kadar yakından izleyemeyeceğiniz özel bir etkinlik serisini hayata geçiriyor.

Katılımcıların 1 Mart akşamı 23:59’a kadar hesabını Spotify Premium Öğrenci’ye yükselten kişiler arasından seçileceği bu özel etkinliklerde yer almak için yapman gereken tek şey bu adrese girip doğru hesapla sayfayı ara ara kontrol edip, çekilişe katılman. Bir kere hesabını yükselttikten sonra 2 Mart – 6 Mart tarihleri arasında her gün şansını tekrar deneyebilir, Spotify Öğrenci Özel etkinliklerinde Ezhel ve Kalben’e yakın çekim yapabilir, istediğin soruyu yöneltebilir, hatta havalı -200 like’ı garantili- selfie’ler bile çekebilirsin.

Unutma, zamanın az, 1 Mart akşamı 23:59’a kadar elini çabuk tut.