JOEY FRIENDS’İN TELEVİZYONA DÖNMESİNİ İSTEMİYORMUŞ

JOEY FRIENDS’İN TELEVİZYONA DÖNMESİNİ İSTEMİYORMUŞ


How you doin'?


Televizyon dünyasının en büyük hayran kitlesine sahip sitcom’larından Friends’in birleşmesi uzun yıllardır gündemde dönüp dolaşan bir haberdi. Geçtiğimiz yıl tam “Bu sefer oldu!” derken yine direkten dönen dizinin oyuncularından Matt LeBlanc, bu gelişmelerle ilgili fikrini açıkladı.

Friends-1-1

Kimse Joey’yi  kolonoskopi yaptırırken görmek istemeyecektir.” diye söze başlayan Matt LeBlanc, “İnsanları bunu istemesini çok doğal karşılıyorum ama dizi 20-30’larındaki insanların hayatlarıyla ilgiliydi. Bildiğiniz gibi artık o yaşlardan çok uzaktayız.” açıklamasını yaptı. Birleşme için bütün kapıları kapatmayan ama neredeyse imkansız olduğunu dile getiren ve şu anda Man With a Plan isimli dizide Adam Burns rolünü canlandıran LeBlanc, “Bazen ileride olacak şeyleri yaşamaktansa sadece düşünmek daha iyidir. Herkesin kendi hayal gücünde farklı şeyler yapıyor hayalkırıklığı yaşatmaktan daha mantıklı olabilir.” yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz sene ortaya çıkan Friends The Movie isimli hayran yapımı fragman sonrası deliye dönen dizinin hayran kitlesi ne kadar bu birleşme için umutlu olsa da Friends’in yaratıcılarından Marta Kauffman, “Hiçbir zaman böyle bir film hayata geçmeyecek.” diye bir hayli keskin bir açıklama yapmıştı.

Ne diyelim belki de herkes için dizinin böyle akılda kalması en iyisidir.