MÜZİK VE SİNEMA İLE YATIP KALKAN METİN YAZARI ARIYORUZ

MÜZİK VE SİNEMA İLE YATIP KALKAN METİN YAZARI ARIYORUZ


Son Tarih: 5 Nisan


İyi zamanında kaliteden ödün vermeyen yayın anlayışıyla alkışı toplayan, kötü zamanında ise kafası karışık bir tabloid işleviyle unfollow’u bastırtan Play Tuşu, beş hafta sonra playtuşu olarak yayın hayatına yenilenen yüzüyle devam edecek.

Geçen beş sene içinde (evet beş senemiz doluyor) ülkemizin kültür sanat sularında içimizi şişirten sıkıcı dilin kırılmasına bir nebze yardımcı olabildiysek, markalarımızın (evet herkesten sakladığımız bir ajansımız var) ve onların ulaşmaya çalıştıkları kullanıcılarının yüzlerini projelerimizle biraz güldürebildiysek ne mutlu bize.

Mayıs başındaki “playtuşu 5” partimizden (detaylar 10 gün sonra) ve yeni sitemizin yayına girmesinden hemen önce, hiçbiri birbirine benzemeyen saçma sapan ekibimize katılacak kendisine ve kültür sanat birikimine güvenen bir metin yazarı arıyoruz.

Metin_Yazari_Ilan_02

Müstakbel metin yazarımıza, bu ilana başvurmadan önce kısa kısa notlar hazırladık:

  • playtusu.com’u biliyor, takip ediyor ve “Ben burada yazsam ağlata ağlata yazarım” diyorsan…
  • playtuşu ajans (eski adıyla Zombi Kreatif) çatısı altında iş ortaklığında olduğumuz Salon İKSV, Spotify, Red Bull, Filmekimi gibi markaların ne olduklarına ve işlerine hakimsen…
  • Haber yazmak, sosyal medya içeriği üretmek, çeviri yapmak, röportaj hazırlamak, etkinlik kaçırmamak ve öğlen rakısı gibi konularla ciddi düşünüyorsan…
  • Üniversite diplomana, Türkçe ve İngilizce’yi yaratıcı ve hatasız kullanmana ve sorumluluk bilincine güvenin tamsa, [email protected] mail adresinde başvurunu bekliyoruz.

Not: Son başvuru tarihi 5 Nisan’dır.

Not 2: Örnek yazı, giriş gelişme sonuçla dolu yağ gibi akan bir mail (cover letter da diyebiliriz) ve CV’si eksik olan başvuruları dikkate almıyoruz.

Not 3: “Beni de alın yiğaa eğleniriz işte Twitter hesabıma baksanıza” gibi başvurularda bulunmazsanız seviniriz.