NETFLIX’İN İLK DANİMARKA ORİJİNAL DİZİSİ THE RAIN’DEN FRAGMAN

NETFLIX’İN İLK DANİMARKA ORİJİNAL DİZİSİ THE RAIN’DEN FRAGMAN


4 Mayıs'ta yayında


Netflix’in ilk Danimarka orijinal dizisi The Rain’den fragman yayınlandı.

the-rain-danish-series-netflix-trailer

4 Mayıs 2018’de tüm dünya ile aynı anda Netflix’te gösterime girecek dizide bildiğimiz dünyanın sonu gelmiştir. Yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül bir virüsten altı yıl sonra, iki Danimarkalı kardeş güvenli bir yer bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Kendileri gibi hayatta kalan diğer gençlere katılarak, İskandinavya’nın geri kalanında bir hayat belirtisi aramak üzere tehlikeli bir yolculuğa başlarlar.

 

Kolektif geçmişlerinden ve toplumsal kurallardan kurtulmak isteyen grup üyeleri, istedikleri kişi olmakta özgürdür. Hayatta kalma savaşı veren gençler, geride bıraktıkları dünyada kaldığına inandıkları, aşk, kıskançlık, yaşlılık gibi birçok sorunun kıyamet sonrası dünyada bile var olduğunu keşfederler.

Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) ve Christian Potalivo (Dicte, The New Tenants, Long Story Short) tarafından hayata geçirilen The Rain’in başrollerinde Alba August (Reliance, Jordskott and Unga Astrid), Mikkel Boe Følsgaard (A Royal Affair, The Legacy), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejen, Department Q: The Keeper of Lost Causes), Lars Simonsen (The Bridge, Brotherhood), Iben Hjejle (Dicte, High Fidelity), Angela Bundalovic (Dark Horse, Blood Sisters), Sonny Lindberg (The Legacy, Anti), Jessica Dinnage (TheGuilty, The Man), Lukas Løkken (One-Two-Three Now!) ve Johannes Kuhnke (Force Majeure) var.