RICK AND MORTY’NİN YENİ SEZONUNU EPEY BEKLEYECEĞİZ

RICK AND MORTY’NİN YENİ SEZONUNU EPEY BEKLEYECEĞİZ


Ama epey...


Son yıllarda Game of Thrones’dan sonra televizyon dünyasının en çok konuşulan yapımlarından biri olan Rick and Morty’den kötü haber var.

Zy2vKfU

2013’te yayınlandığı ilk sezonundan beri katlana katlana büyüyen hayran kitlesi ve ne olacağını asla kestiremediğimiz bölümleriyle her sezon arası bütün diziyi baştan bir kere daha izlediğimiz Rick and Morty’nin 4. sezonunun gelmesi sandığımızdan da uzun sürebilir. Dizinin yaratıcılarından Dan Harmon, Twitter hesabından dizinin sinirli bir hayranına yaptığı açıklamayla henüz dizinin yayınlandığı Adult Swim’in yeni sezon için onay vermediğini takipçileriyle paylaştı.

Aynı zamanda her ne kadar bu konudan kinayeli bahsetmiş olsa da “lazy alcoholism” olarak adlandırdığı alkolizmle daha çok içli dışlı olmaya başlayan Harmon’a göre dizinin dördüncü sezonu 2019’dan da ileri bir tarihte yayınlanması kesin gibi.

Dizinin yayınlandığı Adult Swim’in bu kadar popüler bir yapımın yeni sezonunu onaylamaması akıllara soru işaretleri getirmiyor değil ama biz umudumuzu kaybetmeyelim.