YENİ STRANGER THINGS SEZONUNDAN İLK DETAYLAR

YENİ STRANGER THINGS SEZONUNDAN İLK DETAYLAR


Daha fazla Dad Steve


Henüz ne zaman izleyeceğimiz kesin olarak belli değil ama yüksek ihtimalle 2019’a kadar bekleyeceğimiz kesin gibi…

stranger-things-dad-steve

Yeni Stranger Things sezonu, evet, yeni Stranger Things sezonunun ilk detayları nihayet belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yeni karakterlerin dahil olduğunun haberini yaptığımız üçüncü sezonla ilgili konuşan yapımcı Shawn Levy, yeni sezonun ikinci sezondan 1 yıl sonra, yani 1985 yılında geçeceğini belirtti.

Eleven (Millie Bobbie Brown) ve Mike (Finn Wolfhard) ile Lucas (Caleb McLaughlin) ve Max (Sadie Sink) ikinci sezonda sevgili olmuştu. Yeni sezonda da karakterlerin sezona çift olarak başlayacakları açıklandı. O yaşlarda yaşanan ilişkilerdeki iniş ve çıkışları da bol bol izleyeceğiz. Steve Harrington (Joe Keery), ikinci sezonla birlikte internette “Dad Steve” olarak nam salmıştı. Bu durum, yeni sezonda artarak devam edecek.

Yeni Stranger Things sezonu, referans olarak 1985 yapımı Back to the Future‘u alıyor. Yüksek ihtimalle filmin 1985’te vizyona girmesiyle birlikte dönemi ve dönemin çocuklarını, yani bizim ekibi nasıl etkilediği bol bol gözümüze sokulacak. Marty McFly’ımsı giyinen Stranger Things ekibine ve Back to the Future repliklerine hazır olun.