IKEA’NIN PİKAP VE SES SİSTEMİNİ YAKINDAN TANIYALIM

IKEA’NIN PİKAP VE SES SİSTEMİNİ YAKINDAN TANIYALIM


IKEA & Teenage Engineering sunar


Müzik dünyasının başarılı şirketlerinden Teenage Engineering ile güçlerini birleştiren IKEA, birkaç parçadan oluşan özel bir koleksiyon tasarlıyor. İskandinavcada frekans anlamına gelen FREKVENS isimli seride plak çalar, parti ışıkları ve hoparlör gibi taşınabilir parçalar yer alıyor.

Müzisyenler arasında OP-1 ve cep boy synthesizer’larıyla tanınan ve ün kazanan Teenage Engineering’in CEO’su Jesper Kouthoofd, bu iş birliği için “Günümüzde gençler ilginç parti fikirleriyle dolup taşıyor ve böyle bir fikir akıllarına geldiğinde ‘Bir partiye gideceğim, bardak, peçete, mum ve eşyalara ihtiyacım var ve bunu elde etmek için nereye gitmeliyim? Tabii ki IKEA.’ diyor. Bize göre bu koleksiyon, bir anda aklınıza gelen parti fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyacınız olan her şey bir arada sunuyor.” açıklamasını yaptı.

Daha önce de birlikte bir fotoğraf makinesi tasarlayan iki markanın 2019 yazında 5-99 Dolar fiyat aralığıyla piyasaya sürülmesi beklenen pikap ve ses sisteminden yeni görüntüler sizlerle.

ikea_teenageengineering_preview_00

ikea_teenageengineering_preview_01

ikea_teenageengineering_preview_02