ANALOG KÜLTÜR’DEN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA

ANALOG KÜLTÜR’DEN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA


Annesiyle gelene bir bilet bedava


Analog Kültür küratörlüğünde her pazar Kırım Kilisesi’nde gerçekleşen konser serisi, bu hafta anneler gününü şık bir hareketle kutluyor.

unnamed

 

Geçtiğimiz seneden beri Gigi Masin, Etienne Jaumet, Gökçen Kaynatan, Bugge Wesseltoft gibi isimleri ağırlayan Kırım Kilisesi Konserleri, bu hafta da Hasan Erginöz, Tolga Zafer ve Dan Vicente a.k.a. Acronym’i ağırlayacak. Etkinliğin 13 Mayıs Pazar, yani Anneler Gününe gelmesiyle yaşanan tatlı tesadüfü ufak bir hediyeyle kutlamak isteyen Analog Kültür ailesi, konsere annesiyle gelene bir bilet hediye ediyor.

“Eski anneyi getir ambient ve techno dinledikten sonra haliyle değişen anneyi götür.” sloganıyla konserin Facebook’taki etkinlik sayfasından paylaşılan gönderiyle öğrendiğimiz haber, hepimizin yüzünü güldürdü. Siz de bu Anneler Günü’nü biraz farklı geçirmek isterseniz etkinliğin biletleri için buraya göz atabilirsiniz.

Ayırca her etkinlikte görsel ve işitsel dünyayı birbirine bağlayan Kırım Kilisesi Konserleri’nin bu haftaki etkinliğinde görseller DECOL Yeni Medya Stüdyosu‘nun genç sanatçılarından Burak Dirgen‘e emanet.

Sonar, Amsterdam Dance Event, Enter, Dynamic gibi elektronik müzik festivallerinin yanı sıra Richie Hawtin, Tale Of Us, Matador, Gaiser gibi isimlere sahne tasarımları yapan DECOL’ün geçtiğimiz sene gerçekleşen Etienne Jaumet ve Kaosmos etkinliği için yaptığı işten tadımlık bir video da hemen aşağıda.