BILL & TED 3 RESMEN ONAYLANDI

BILL & TED 3 RESMEN ONAYLANDI


Bill & Ted Face the Music


Son yıllarda ağırlıklı olarak aksiyon filmlerinde gördüğümüz Keanu Reeves ve hiçbir yerde göremediğimiz Alex Winter’ı 27 yıl sonra tekrar buluşturacak Bill & Ted için bu sefer çalışmalar gerçekten başladı.

BILL UND TEDS VERRUCKTE REISE DURCH DIE ZEIT Die beiden Schuler Bill (ALEX WINTER) und Ted (KEANU REEVES) traumen von einem Leben als Rockstars. Als ein Lehrer ihnen eine Strafarbeit uber Weltgeschichte aufbrummt, stecken sie in der Klemme. Doch ein Wunde

İkilinin uzun zamandır bu projeyi hayata geçirmek istediği ve bu konuda girişimlerde bulunduğu biliniyordu. Son olarak serinin eski filmlerinin senaryosunu yazan Chris Matheson – Ed Solomon ikilisi, yönetmen koltuğunu Galaxy Quest’in yönetmeni Dean Parisot’a emanet etti. Bu birleşmeyi bir rüya takım olarak yorumlayan Reeves ve Winter, aynı zamanda filmin hikayesini de paylaştı.

Artık lisedeki hayta zamanlarından çok uzakta; orta yaşlı, evli ve çocuklu hayatın içinde olan Bill & Ted, hala müzikle uğraşmaya devam etmektedir. Sürekli şarkı yazıp bir türlü istediklerini elde etmeyi başaramayan ikili, “o” şarkının peşinde koşmaya devam ederken bunu başaramayacaklarını anlayıp bir kez daha zaman makinesine ihtiyaç duyarlar. Ama bu sefer kızlarının da yardımıyla geleceğe gidip yazılmış en iyi şarkıyı görüp sonra geri dönüp onu kendileri yazmayı kafaya koyan ikili, tabii ki bunu kolayca başaramayacaktır.

Henüz vizyon tarihi ve diğer oyuncuların belli olmadığı Bill & Ted Face the Music, son hızıyla hazırlıklarına devam ediyor. Keanu Reeves’in ve Alex Winter’ın yoğun programları düşünülünce filmi en erken 2019 sonına doğru beyaz perdede görmemiz olası gözüküyor.