CHILDISH GAMBINO İKİ YENİ ŞARKI BİR DE VİDEO İLE ŞOV YAPTI

CHILDISH GAMBINO İKİ YENİ ŞARKI BİR DE VİDEO İLE ŞOV YAPTI


This Is America + Saturday


Her yaptığı işle bizleri daha ne kadar şaşırtabilir diye merak ettiğimiz Donald Glover ve alter egosu Childish Gambino yılın müzik videolarından birine imza atıp bir de yeni şarkı paylaştı.

www

On parmağında on marifet bulunan ve günümüzün en yaratıcı isimlerinin başında gelen Donald Glover, bu hafta sonu Saturday Night Live’ın hem sunuculuğunu hem de müzisyen konukluğunu üstlenmişti. Programda yeni şarkısı Saturday’i seslendiren Gambino, bir de üstüne This Is America isimli şarkısını tanıtıp müzik videosunu paylaştı.

ABD’deki ırkçılığa ve politik gündemi özetleyen videonun yönetmenliğini Donald Glover’ın yaratıcısı olduğu Atlanta’nın yönetmeni Hiro Murai üstlendi. Childish Gambino’nun mimikleri ve dans figürlerini takip etmekten kendimizi alamadığımız This ıs America’nın back vokallerinde Young Thug, 21 Savage, Quavo, Rae Sremmurd’s Slim Jxmmi ve BlocBoy JB gibi isimlerin yer alıyor. Videonun sonunda dikkatli bakanların SZA ile karşılaştığı This Is America’yı siz de eminiz bir kere izlemekle yetinemeyeceksiniz.