GARY OLDMAN YENİ FİLMİNDE HEM YAZIYOR HEM ÇEKİYOR HEM DE OYNUYOR

GARY OLDMAN YENİ FİLMİNDE HEM YAZIYOR HEM ÇEKİYOR HEM DE OYNUYOR


Flying Horse


Son Oscar Ödülleri’nde Darkest Hour’la başka bir adaya ihtimal bile vermeden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Gary Oldman, yeni projesinde “On parmağımda on marifet” dedirtmeye geliyor.

Eadweard-Muybridge-Horse

Gary Oldman’ın uzun yıllardır hayata geçirmek istediği ama bir türlü fırsat bulamadığı projesi, bu sefer sona yaklaşmış gibi gözüküyor. Flying Horse isimli proje, isminin aksine sinemanın öncü isimlerinden fotoğrafçı Eadweard Muybridge’in hayatının karanlık kısımlarını anlatacak. Kaliforniya valisi tarafından hareket halinde bir atın fotoğrafını yakalamak için görevlendirilen ve aynı zamanda karısının kendisini aldattığını öğrenen ve karısının sevgilisinden intikam almayı kafaya koyan Muybridge’in intikam, cinayet ve adalet arayışı etrafında dolaşan hikayesini anlatacak.

Filmin hep senaryosunu yazacak hem yönetmenliğini üstlenecek Oldman, aynı zamanda Muybridge’e dava açan Dennis Spencer rolünde filmin oyuncu kadrosunun da parçası olacak. Henüz hangi oyuncuların dahil olacağı ya da ne zaman vizyona gireceği belli olmayan filmi büyük ihtimalle 2019 ortalarında izleyeceğiz.