GENÇ ARAGORN İLE YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ

GENÇ ARAGORN İLE YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ


Kolcu'dan Kral'a bir Aragorn hikayesi...


Henüz çekimleri başlamadan sadece ayrılan bütçesiyle Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran Amazon’un merakla beklenen yapımıyla ilgili heyecan verici haberler var.

Aragorn_und_Eowin

Henüz oyuncu kadrosu ve hikayesi belli olmadığı için herkesin ayrı bir kafadan konuştuğu dizinin ilk sezonu, The Lord of The Rings sevenler için en önemli platformlardan olan The One Ring’in birçok farklı kaynağa doğrulatıp paylaştığı habere göre Aragorn’un gençliğine odaklanacak. Dizinin kilit karakterlerinden biri olan ve Viggo Mortensen’in oyunculuğuyla aklımıza kazınan Aragorn karakteri, dizinin ilk sezonu için -eğer iddialar doğruysa- güzel bir başlangıç olacak gibi gözüküyor.

Tolkien ailesinin de yapımcıları arasında yer aldığı dizi için Amazon’un ayırdığı bütçenin 1 milyar dolar civarında olduğu daha önce paylaşılmıştı. Yapılan anlaşmaya göre, dizinin çekimlerinin iki yıl içerisinde başlamaması durumunda yayın hakları yeniden boşa çıkacak. LOTR sevenlerinin yayın tarihi için 2019’un ikinci yarısı beklentisi devam etse de Amazon yetkilileri dizinin 2020’ye sarkma ihtimalinin de olduğunu hatırlatmıştı.