HEMŞEHRİLERİ ALEX TURNER’A KÜSTÜ

HEMŞEHRİLERİ ALEX TURNER’A KÜSTÜ


Umarız tatlıya bağlanır...


Yılın en çok konuşulan albümlerinden birine imza atan Arctic Monkeys’in anavatanı olan İngiltere’nin Sheffield şehrinin, Alex Turner’la arası bozulmuş görünüyor.

DdAB0zvXcAECeHm

Bir süredir ikametini İngiltere’den Los Angeles, Kaliforniya’ya aldıran ve kaydettikleri son iki albümün şekillenmesinde büyük rol oynayan Los Angeles ile özel bir ilişki yaşayan Turner’a, kolunda dövmesini taşıyacak kadar çok sevdiği Sheffield’lı hemşehrilerinden bir sitem geldi.

Grubun ilk albümü Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not’taki Fake Tales of San Francisco şarkısında geçen “He talks of San Francisco, he’s from Hunter’s Bar / I don’t quite know the distance / But I’m sure that’s far / Yeah I’m sure it’s pretty far.” dizelerine gönderme yapan Sheffield’lı Arctic Monkeys hayranları, şarkıda geçen kasabanın girişine “Hey Alex… How’s California?” yazıp yanına da bir tabut resmi çizerek Turner’ın artık memleketini unutup ellere yar olmasına tepkilerini gösterdi.

Alex Turner’ın bu görseli görüp görmediği, görse de bir yorum yapıp yapmadığını bilemediğimiz bu olay umarız en yakın zamanda tatlıya bağlanır.