KRISTEN STEWART BU SEFER YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURUYOR

KRISTEN STEWART BU SEFER YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURUYOR


Water'ın çekimleri bu yaz başlayacak


Twiilght’tan bu zamana kariyerinde çok büyük bir rol kat eden ve her genç oyuncunun hayallerini süsleyen bir kariyer gelişimine imza atan Kristen Stewart, ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi için kolları sıvadı.

New-Kristen-Stewart-Personal-Shopper-Still-13

Sinema tarihinin en büyük gençlik filmi serilerinden birinde başrol oynadıktan sonra Oliver Essay ve Ang Lee gibi usta yönetmenlerle çalışan ve geçen sene Come Swim isimli 17 dakikalık kısa filmi Come Swim ile beğeni toplayan Stewart, bu sefer gözünü uzun metraja dikti. Şu sıralar bir yandan Vince Vaughn ile Against All Enemies isimli filmle meşgul olan Stewart, Lidia Yuknavitch’in 2011 yılında yayımlanan anı kitabı The Chronology of Water romanı üzerinde çalışıyor.

Gördüğümüz kadarıyla filmin yönetmenliği yanı sıra senaryo kısmına da bulaşan ve “Gelmiş geçmiş en iyi kadın karakteri yazmak istiyorum.” yorumu yapan Kristen’ın planları, bu yaz çekimlere başlamak yönünde. Başrol için de büyük isimli birinin aklında olduğunu paylaşan genç aktris, bu ismi paylaşmadı. “Genç bir kadının hem erkek hem de kadınlara ilgi duymasının içinde bulunduğu toplum tarafından gelenek dışı kabul edilmesiyle yaşadığı büyük kederi anlatan The Chronology of Water’ın beyaz perdedeki ismi ise şimdilik Water gibi gözüküyor.

Her işiyle yeteneğini bir kez daha kanıtlayan ve Twilight günlerini geride bıraka Kristen Stewart, hayallerindeki bu filmle istediğini elde edebilecek mi?