A QUIET PLACE’İN YAZARLARI GÖZÜNÜ THE BOOGEYMAN’E DİKTİ

A QUIET PLACE’İN YAZARLARI GÖZÜNÜ THE BOOGEYMAN’E DİKTİ


Yetmedi mi milleti korkuttuğunuz?


Son dönemlerin popüler aktör/yönetmenlerinden John Krasinski’nin Emily Blunt ile başrolünü paylaştığı ve yılın başarılı yapımları arasında yer alan A Quiet Place’in yazarları yeni projelerini açıkladı.

a-quiet-place-e1523392761662

Heredity ile son zamanların korku/gerilim tarzında en akılda kalıcı iki işinden biri olan A Quiet Place’in bu başarısında Krasinski ve Blunt’ın başarılı performansının dışında filmin senaryosu için kalem sallayan Bryan Woods ve Scott Beck‘in de büyük payı var. İşte o ikili korku ve gerilim filmleri denince ilk akla gelen isimlerin başında gelen Stephen King’in The Boogeyman kitabını uyarlamak istediklerini açıkladı. 

Şu anda hali hazırda Haunt isimli bir filmi bitirmek üzere olan ikili, Stephen King’in 1 dolarlık temsili bir ücret karşılığında herkesin kullanımına sunduğu ve haklarını serbest bıraktığı film için kolları sıvadı. İlk olarak 1973 yılında bir dergide kısa öykü olarak basılan, daha sonra da 1978 yılında Night Shift isimli toplama öykü kitabında yayımlandıktan büyük ilgiye kavuşan The Boogeyman, Lester Billings isimli bir karakterin kendisini takip ettiğini düşündüğü Boogeyman isimli bir yaratıktan kurtulma hikayesini anlatıyor.

İnsanları korkuta korkuta servet kazanan Bryan Woods ve Scott Beck, henüz projeye ne zaman başlayacaklarını ve kimlerle çalışacakları hakkında bir detay paylaşmadı ama A Quiet Place + Stephen King formülünden kötü bir sonuç çıkmaz diye düşünüyoruz.