ARMANDO IANUCCI’DEN YENİ BİR DAVID COPPERFIELD YORUMU GELIYOR

ARMANDO IANUCCI’DEN YENİ BİR DAVID COPPERFIELD YORUMU GELIYOR


The Personal History of David Copperfield


In the Loop, The Veep ve son olarak harika The Death of Stalin filmiyle tanıdığımız İskoç satirist Armando Ianucci, Charles Dickens’ın klasik hikayesi David Copperfield’a farklı bir yorum getirmeye hazırlanıyor: The Personal History of David Copperfield.

dev pat

Armando Ianucci yaptığı açıklamada, daha önce onlarcası çekilmiş David Copperfield hikayesine farklı bir açıdan bakmak istediğini söyledi. 1840’lar Londra’sında geçen hikayenin alıştığımız, sıradan bir köstüm/dönem dramasından farklı olacağının altını çizen Ianucci, David Copperfield rolünü verdiği başrol oyuncusu Dev Patel’le, ne kadar farklı bir uyarlama olacağını en baştan belirtmiş oldu.

Dev Patel, şu ana kadar hep beyaz erkekler tarafından canlandırılan David Copperfield rolü için seçilen -ilk beyaz olmayan kişi- olma özelliğini taşıyor. Film, Dev Patel’in yanı sıra Tilda Swinton, Game of Thrones’un Brienne of Tarth’ı Gwendoline Christie, James Bond’un Q’su Ben Whishaw, Doctor Strange ve Avengers’da izlediğimiz Benedict Wong ve Hugh Laurie gibi isimlerle dev bir kadroya sahip.

Film çekimleri şu an devam ediyor ve henüz vizyon tarihi belirlenmiş değil.