BRAD PITT VE LEONARDO DICAPRIO TARANTINO İÇİN İLK KEZ BİR ARADA

BRAD PITT VE LEONARDO DICAPRIO TARANTINO İÇİN İLK KEZ BİR ARADA


Once Upon A Time in Hollywood


Quentin Tarantino‘nun yıldızlar geçidi yeni filmi Once Upon A Time in Hollywood‘un başrollerinden ilk kare, Instagram üzerinden paylaşıldı.

ggg

Bu sabah Leonardo DiCaprio‘nun Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta, Pitt ve DiCaprio’yu, filmin geçtiği 70’li yılların kostümleri içerisinde görüyoruz. Tarantino bu ikili için; Robert Redford ve Paul Newman‘dan beri gelmiş en heyecanlandırıcı yıldız buluşması diyor. Karede filmle alakalı hiçbir şey bulunmasa da bu iki büyük yıldızı, film kostümleri içerisinde görmek bile, insanı inanılmaz heyecanlandırmaya yetiyor. 1969 yılında Hollywood’da geçen film, hippi kültürünün yükselişi ve Manson Ailesi‘nin yarattığı kaos içerisinde, isimlerini duyurmaya çalışan bir aktörü ve onun dublörünün yaşadıklarını anlatacak.

Filmde yıldız ikiliye, bir başka yıldız ordusu eşlik ediyor. Margot Robbie‘nin Sharon Tate‘i canlandıracağı filmde, Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning ve Emile Hirsch‘ün yanı sıra Tarantino’nun kadrolu isimleri, Kurt Russell, Tim Roth ve Michael Madsen‘ı da izleyeceğiz.

Film gelecek senenin 19 Ağustos‘ta vizyona girecek.