BU YAZ TİŞÖRTLERİNİZ DAVID LYNCH’TEN

BU YAZ TİŞÖRTLERİNİZ DAVID LYNCH’TEN


Studio: David Lynch


Halihazırda bir kahve markası olan, Twin Peaks temalı biralar ve kaykaylar üreten ve Festival of Disruption adı altında kendi festivalini yapan dünya sinema sahnesinin en egzantirik ve en heyecanlandırıcı isimlerinden biri olan David Lynch, Amazon’da açtığı online dükkanıyla şimdi de kendi tasarımı olan t-shirt’leri satmaya başladı.

david

Studio: David Lynch adını verdiği online dükkanında 25 farklı tasarımı, 26 dolardan satan Lynch’in tasarımları, filmlerinden bildiğimiz üzere yine çok enteresan. Zaten başka türlüsünü de bekleyemezdik.

Bize Inland Empire, Blue Velvet, Rabbits, Mullholand Dr. ve Lost Highway gibi beyin patlatıcı filmlerin yanı sıra Twin Peaks gibi her hafta ne olduğumuzu şaşırdığımız bir dizi izleten, çektiği PlayStation videolarıyla aklımızla oynayan, en basit tanıtım videolarında bile insanlığımızı sorgulatan David Lynch’in t-shirt tasarımlarında ise dinozorlar, böcekler, köpekler, evler, ahtapotlar ve daha ne olduğunu anlamakta zorlandığımız bilimum garip tasarımlar beş farklı renk seçeneği ve bedeniyle yer alıyor.

T-shirt’leri görmek ve satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.