JEREMY IRONS THE WATCHMEN KADROSUNDA

JEREMY IRONS THE WATCHMEN KADROSUNDA


Lost'un yaratıcısından


Lost’un yaratıcısı Damon Lindelof’un HBO ile üstünde çalıştığı The Watchmen’in televizyon uyarlamasında kadroya yeni bir isim eklendi.

how-batman-v-superman-dawn-of-justice-can-rectify-the-mistakes-made-in-man-of-steel-614729

Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens ve Andrew Howard’ın yer alacağı ve şu anda hazırlıkları devam eden The Watchmen’in kadrosuna veteran aktör Jeremy Irons eklendi. En son The Borgias ile ekranlara gelen Irons, bu yapımdan sonra ilk kez büyük bir projede yer alacak.

Dizinin senaryosuyla meşgul olan Lindelof, geçtiğimiz haftalarda projenin nasıl şekilleneceği konusunda ipuçları paylaştı. “Mr. Moore ve Mr. Gibbons’ın otuz yıl önce yarattığı 12 sayıyı ‘uyarlamak’ gibi bir amacımız yok. Bu sayılar bizim için çok özel bir yerdeler ve bunları taklit etmek gibi bir amacımız yok, sadece yeniden düzenlemeye çalışacağız. Bunun yanı sıra bir devam dizisi de yapmıyoruz. Bu hikaye, yaratıcıların inşa ettiği evrende geçecek ama yeni hikaye kesinlikle orijinal olacak. Yeni sorular ve cevaplarla dünyaya yeni bir pencereden bakmalı.” açıklamasını yapan Lindelof, iddialı açıklamalarıyla projenin bugüne kadar izlediğimiz The Watchmen’lerden farklı bir yerde olduğunun altını çizmiş oldu.

 

Jeremy Irons’ın dizide hangi karakteri canlandıracağı açıklanmazken dedikodular usta aktörün nüfuzlu bir İngiliz lordunu canlandıracağı yönünde.