LOUIS VUITTON’DA ŞAMAN OLARAK ÇALIŞMAK İSTER MİYDİNİZ?

LOUIS VUITTON’DA ŞAMAN OLARAK ÇALIŞMAK İSTER MİYDİNİZ?



Moda devi Louis Vuitton, açık havada gerçekleştireceği yeni kreasyon tanıtımında yağmur yağmasını engellemek için bir şaman ile anlaştı.

b2e7c334-63b1-11e8-82ea-2acc56ad2bf7_1280x720_121753

Her defilesi hem katılımcılarıyla hem de kreasyonlarıyla moda dünyasının gündemine oturan Louis Vuitton, “Hiçbir şeyi şansa bırakamayız!” mottosuyla harekete geçerek geçtiğimiz hafta Saint-Paul de Vence’da gerçekleşen defileleri için özel bir Guru ile anlaşmış.

İki hafta önce Dior’un açık havada yapılması planlanan ve bastıran yoğun yağıştan sonra iptal olan defilesinin kendi başlarına gelmesinden korkan LV yönetimi, Brezilya’da yaşayan bir hava durumu Gurusunun o gün yağışlı gözüken hava durumu için; hatta defile saatine kadar devam eden ve sadece modellerin podyumda yürüdüğü saat aralığında yağışın durmasıyla nokta atışı bir hareket yapmış gibi gözüküyor.

TELEMMGLPICT000164867326_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQfyf2A9a6I9YchsjMeADBa08

Resmi olarak bu haberle ilgili bir doğrulama ya da yalanlama yapmayan Louis Vuitton yetkilileri, markanın bu yıl içerisinde Rio de Janeiro ve Kyoto’da gerçekleşecek defileleri için de aynı şaman ile anlaşma yaptığı konuşuluyor.