MADONNA GLASTONBURY 2019’A DOĞRU

MADONNA GLASTONBURY 2019’A DOĞRU


Ne güzel olur


Son yıllarda line-up’ı yüzünden topa tutulan Glastonbury, 2019 yılı için iddialı bir headline arayışına başladı bile.

Madonna Performs At O2 Arena In London

Çeşitliliğin az olması, sürekli aynı isimlere yer vermesi ve devasa kalabalığı tatmin etmeyen headline isimlerle son yıllarda adından eskisi gibi söz ettiremeyen Glastonbury, bu sene biraz ara verip 2019 için daha büyük bir organizasyonla geri geleceğini duyurmuştu. Kulislerde konuşulan haberlere göre ise bu geri dönüş için en büyük isim Madonna gözüküyor. 

Festivalin kurucuları ve organizatörleri olan Eavis ailesinin kişisel favorisi ve müzik dünyasının yaşayan efsanelerinden olan Madonna’nın Glastonbury sahnesine hazırlayacağı şov ve herkesin bundan memnun olacağına kimsenin şüphesi yok gibi gözüküyor. Michael Eavis’in yıllardır kafasının bir köşesinde duran ve zaman zaman dile getirdiği Madonna – Glastonbury yakınlaşmasına bundan önce 2000’li yıllarda Bowie’yi Glastonbury’de ağırladıktan sonra “Bir gün Madonna!yı da bu sahnede görmeyi çok isterim ve bunun için epey uğraşmam gerektiğini biliyorum.” açıklamasıyla yakınlaşmıştık.

Son yıllarda müzik dünyasında eskisi kadar sık göremediğimiz Madonna için de harika bir geri dönüş durağı olabilecek Glastonbury 2019’un headline’ı için konuşulan isimler arasında Arctic Monkeys, ABBA, The Cure, Fleetwood Mac, Taylor Swift, Oasis ve Kendrick Lamar da yer alıyor. Bakalım ipi kim göğüsleyecek.