RED BULL MUSIC FESTIVAL 26-30 EYLÜL’DE İSTANBUL’DA

RED BULL MUSIC FESTIVAL 26-30 EYLÜL’DE İSTANBUL’DA


Performanslar, konserler, özel etkinlikler...


New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana ve Sao Paulo’nun da aralarında yer aldığı 14 şehirin ardından Red Bull Music Festival, 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında rotasını İstanbul’a düşürüyor.

RBMF_MAIN-KV-100X70-e1528359516969

Bu yıl 20. kez düzenlenen Red Bull Music Academy’nin iki buluşmasının tam ortasında gerçekleşecek Red Bull Music Festival İstanbul; beş gün boyunca dört farklı konsept etrafında oluşturulacak gecelerin yanı sıra film gösterimleri, söyleşiler ve 2 sergi ile toplam 60 sanatçıyla 4 gün boyunca şehri sanata doyuracak.

İstanbul’un alışık olduğumuz konser mekanlarının dışında şehrin farklı yerlerine de yayılacak konserler hem güzel müziği bizlerle buluşturacak hem de şehrin keşfedilmemiş yerlerine ufak bir yolculuk yaptıracak. Festivalde dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra yerel sahneden sanatçılar da sahne alacak. Detaylı program şok yakında açıklanacak.

Yaz dönüşü şehre adapte olmakta zorlanırken ilaç gibi gelecek Red Bull Music Festival İstanbul’un etkinlik sayfasına buradan ulaşabilir, son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz.

26-30 Eylül’de görüşmek üzere.