THE KILLERS KONSERİNE ÇİŞ KRİZİ DAMGA VURDU

THE KILLERS KONSERİNE ÇİŞ KRİZİ DAMGA VURDU


Tuvalet sorunu krize dönüştü


Geçtiğimiz hafta sonu Galler’in Swansea kentindeki Liberty Stadyumu‘nda gerçekleşen The Killers konserinde yaşanan tuvalet krizi konserin önüne geçti. Konsere gidenler tuvaletlerin yetersizliğinden dolayı isyan etti.

thekil

Yaklaşık 20 bin katılımcının bulunduğu konserde, yetersiz prefabrik tuvaletler büyük soruna yol açtı. Bu tuvaletlerin stadyum dışına konulmasından dolayı, her tuvalete gidiş geliş esnasında sorun yaşadığını belirten katılımcıların çoğu organizatörlerden para iadesi talep etti. Katılımcılar attığı tweet’lerde her giriş çıkışta yoğunluk yaşandığını ve toplam sürenin 35-40 dakikayı bulduğunu söylerken, bu sebepten ötürü konserin çoğunu kaçırdıklarını ve bu sebeple gecelerinin berbat olduğunu ekledi.

Bir süre sonra iyice çıldıran grubun hayranları, alanda bulunan çimenliklere ve çitlere tuvaletlerini yapmaya başladılar. Katılımcılardan bazılarının yaptığı açıklamalarda: ”65 Pound verdiğimiz konserin ilk üç şarkısını tuvalet sırası ve sonrasında tekrar alana girme sırası yüzünden kaçırdık. Kısacası tuvaletimizi yapmak için para ödedik” dedi. Organizasyon şirketinden ise bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.