THE LORD OF THE RINGS DİZİSİ BEŞ SEZON SÜRECEK

THE LORD OF THE RINGS DİZİSİ BEŞ SEZON SÜRECEK


Aragorn'un gençliğiyle başlayacak


Geçtiğimiz sene televizyon dünyasına bomba gibi düşen The Lord of The Rings filminin televizyona uyarlamasından detaylar gelmeye devam ediyor.

EmpireMagazine15

Amazon’un elini taşın altına sokarak hayata geçireceği dizi, televizyon tarihinin en pahalı yapımı olma yolunda büyük bir heyecan yaratmıştı. İlk olarak seride Gollum’u canlandıran Andy Serkis ve Gimli karakterine hayat veren John Rhys Davies‘in dizide yer almaya sıcak bakmadığını paylaşmasıyla üzülen serinin hayranları, Gandalf rolüyle akıllara kazınan Sir Ian McKellen’ın göreve hazır olduğunu belirtmesiyle heyecanı tekrar yukarılara çekmişti.

Diziden gelen yeni haberler ise gülen yüzleri güldürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Beş sezon süreceği açıklanan ve her sezonu farklı bir ana karakterin hayatına odaklanacak dizinin ilk sezonu Aragorn üzerine olacak. Orijinal seride Viggo Mortensen’in hayat verdiği Aragorn karakterinin gençliğine odaklanacak dizi, sadece J.R. R. Tolkien’in üçlemesinen değil aynı zamanda kişisel notlarından ve çalışmalarından da yararlanacak.

Önümüzdeki iki sene içinde çekimleri başlayacak dizi, bakalım şimdiden yarattığı heyecanı ve sahip olduğu mirası doğru aktarabilecek mi?