YENİ BOND FİLMİNİN KÖTÜ KARAKTERİ İÇİN İLK İSİMLER ORTAYA ÇIKTI

YENİ BOND FİLMİNİN KÖTÜ KARAKTERİ İÇİN İLK İSİMLER ORTAYA ÇIKTI


Angelina Jolie ya da Helena Bonham Carter


Danny Boyle ve Daniel Craig ikilisiyle hayata geçecek ve çekimleri yakın zamanda başlayacak 25. Bond filminin kötü karakteri için ilk dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

helena-bonham-carter-harry-potter-harry-potter-and-the-half-blood-prince-bellatrix-lestrange-fenrir-greyback-david-legeno-death-eaters

Danny Boyle’un Shallow Grave, Trainspotting, A Life Less Ordinary, The Beach, Trance ve T2 Trainspotting’de beraber çalıştığı John Hodge’la birlikte senaryosunu yazdığı henüz ismi belli olmayan James Bond filmi için İngiliz basını bir süredir iki büyük ismi sıkça dile getirmeye başladı.

Bu isimlerden ilki Angelina Jolie. The Mirror gazetesine konuşan bir film çalışanı “Herkes Angelina Jolie’nin role daha yakın olduğunu düşünüyor ama patronlar Helena’yı istiyor.” diyerek filmin gidişatıyla ilgili de içeriden bilgiyi sinemaseverlere paylaşmış oldu.

 

Boyle ve filmin yapımcılarının üstünde durduğu ve bizi de daha çok heyecanlandıran bir diğer isim ise daha önce Harry Potter ve Alice in Wonderland filmlerinde kötü karakter olarak izlediğimiz Bonham Carter. Hem İngiliz olmasıyla hem de tersi pis ünlüler arasında yer almasıyla filme daha çok yakıştırdığımız Carter; bizim için Danny Boyle, Daniel Craig ve John Hodge ile filmin eksik süper kötü karakteri için en uygun aday gibi gözüküyor.

2

Rory Kinnear, Naomie Harris ve Ben Whishaw’da filmde görme ihtimalimizin yüksek olduğu isimlerin başında geliyor. Vizyon tarihi olarak 25 Ekim’i belirleyen film, bakalım bize daha ne sürprizlerle gelecek.