YENİ RESIDENT ADVISOR PODCAST’İ AMELIE LENS’TEN

YENİ RESIDENT ADVISOR PODCAST’İ AMELIE LENS’TEN


Bol danslı bir 55 dakika


Son iki senede, elektronik müzik dünyasında adını en çok duyduğumuz isimlerden biri olan Amelie Lens, Resident Advisor‘ın 629 no’lu podcast’ini mix’ledi.

amelie

Geçtiğimiz ay ülkemize de konuk olan 28 yaşındaki Belçika’lı DJ Amelie Lens, son RA podcast’inde de yine bizi şaşırtmadı. Son dönemde iyice yükselişe geçen, yüksek BPM’li electro’ların yanı sıra, geçmişten gelen oldskool tribal ve big room sound’ları gayet güzel harmanlayan Amelie Lens, bizi 55 dakikalık, bol yorulmalı bir dans yolculuğuna çıkarıyor. Lens, setin genelinde güzel bir kompozisyon yaratmış ve mix’i dinlemeyi daha zevkli bir hale getirmiş. Art arda gelen kuru techno banger’larından sıkıldıysanız, setteki dalgalı gidişatın hoşunuza gideceğine eminiz.

Amelie Lens, yaz boyunca Hollanda’da Awakenings, Hırvatistan’da Sonus, İtalya’da Kappa Futur, Almanya’da Melt ve daha birçok festivalde sahne alacak. Dinlediğiniz setten sonra, tatil planlarınızı kendisine göre ayarlamayı düşünmeniz olası. Röportajın tamamını bu linkten okuyabilirsiniz.