ANDERSON .PAAK ALBÜMÜ DR. DRE’YE EMANET

ANDERSON .PAAK ALBÜMÜ DR. DRE’YE EMANET


Yaklaşıyor yaklaşmaktan olan...


2016 yılında çıkardığı Malibu ile müzik dünyasında spot ışıklarının kendisine çevrilmesini sağlayan Anderson .Paak, yeni albümünü tamamlamak üzere.

2016’dan bu yana Knxwledge ve NxWorries ile ortak bir albüm kaydeden ve şarkısının Apple’ın reklamında kullanılmasıyla da dünya çapında bir şöhrete kavuşan .Paak’ın son albümü bitmek üzere. Geçtiğimiz günlerde albümün mix/mastering kısmının halledildiği stüdyodan paylaşılan bir fotoğrafta ise yeni albümün arkasındaki isim ortaya çıktı: Dr. Dre.  

Rap dünyasının yaşayan en büyük isimlerinden olan Dr. Dre ile olan bir konuşmasını da paylaşan .Paak’ın arkasında Dr. Dre etkisiyle yeni albümünün nerelere uzanacağı, müzikal açıdan nasıl bir derinlikte olacağı konuları iyice ilginç bir hal aldı. Henüz ismi belli olmayan ama paylaşılan Instagram postundaki Frequencies hashtag’inden “Acaba albümün ismi Frequencies mi?” diye düşünmemize sebep oldu.

Henüz yayın tarihini bilmediğimiz albüm, son aşamaya gelmiş gözüküyor. 2018 bitmeden duymayı beklediğimiz yeni Anderson .Paak albümü, yıl sonu listelerinde kendine yer bulmasını beklediğimiz kayıtlar arasında yer alıyor.