BEN STILLER’IN YILDIZ KADROLU YENİ DİZİSİNDEN İLK GÖRSEL

BEN STILLER’IN YILDIZ KADROLU YENİ DİZİSİNDEN İLK GÖRSEL


Escape At Dannemora


Ben Stiller‘ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği 8 bölümlük mini serisi Escape At Dannemora, ilk gösterimini Ekim’de Cannes Mipcom fuarında yapacak.

EPISODE 107

Başrollerinde Benicio Del Toro ve Paul Dano‘nun olduğu, gerçek bir hapisten kaçma hikayesine dayanan Showtime dizisi, bekleyenleri oldukça heyecanlandırıyor. 2005 yılında yaşanmış gerçek bir hapisten kaçma hikayesinden uyarlanan Escape At Dannemora, 8 bölümden oluşacak ve bütün bölümlerinin yönetmen koltuğunda Ben Stiller yer alıyor.

Benicio Del Toro ve Paul Dano, hüküm giymiş cinayet failleri olarak hapisten kaçıyor ve onlara bir hapisane çalışanı olan Patricia Arquette yardımcı oluyor. Üçlünün arasında bir de çarpık bir aşk hikayesi bulunuyor. Hapisten kaçtıktan sonra başlayan insan avını izleyeceğimiz Escape At Dannemora, New York’ta geçiyor. Bölümlerin yazarı ve bir diğer prodüktör ise Mad Man‘den tanıdığımız başarılı isim Brett Johnson.

İlk gösterimi Cannes Film Festivali’nin Mipcom bölümünde yapacak dizinin TV’de ne zaman yayınlanacağı ise şu an için net değil.